HTML

Botanic Road

Bár a cím másra utal, tűzhelytitkaimat készülök itt feltárni. Nem vagyok hivatásos szakács, csupán lelkes amatőr, aki a környezete megelégedésére alkot.

Gasztrobloggerek, akik hatással vannak rám

Utolsó kommentek

  • nem adok: Ág, azt üzenem a Zuradnak, hogy még vastagabb is lehetne a máz :), tőlem... Csodás volt, nyomtam h... (2011.01.24. 13:15) Mákos - citromos
  • Utolsó 20

Recycling Vol.2. (kép nélkül)

2011.01.31. 17:29 bot@nicro@d

A vizsgaidőszak forgatagában előfordulhat, hogy észrevétlenül kieszünk mindent a hűtőből, aztán ott állunk este 8kor egy szelet üres kenyérrel a kezünkben, és azon tanakodunk, mitévők legyünk. Ez velünk is megesett. Múlt kedden.

Megmentőnk a vasárnapi hagymás sült csirkemáj személyében érkezett. Nagy hirtelen megszórtam némi sóval és borssal, leturmixoltam, végül majorannával és snidlinggel fűszereztem, gazdagon.

Ezt a házi májkrémet házasítottam a friss kenyérrel. Tanúnak hívtam melléjük lilahagymát és savanyúkáposztát.

Csupán virtuális vállonveregetés gyanánt írom le: micsoda kreativitás, minő innovatív eksön! Amúgy meg gyorsabb volt így, mint a pizzafutárra várni...

 

Szólj hozzá!

Címkék: házi májas

A bejegyzés trackback címe:

https://botanicroad.blog.hu/api/trackback/id/tr352628362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása