HTML

Botanic Road

Bár a cím másra utal, tűzhelytitkaimat készülök itt feltárni. Nem vagyok hivatásos szakács, csupán lelkes amatőr, aki a környezete megelégedésére alkot.

Gasztrobloggerek, akik hatással vannak rám

Utolsó kommentek

  • nem adok: Ág, azt üzenem a Zuradnak, hogy még vastagabb is lehetne a máz :), tőlem... Csodás volt, nyomtam h... (2011.01.24. 13:15) Mákos - citromos
  • Utolsó 20

Hímes tojás

2011.11.01. 15:23 bot@nicro@d

Ezt a nevet kapta a legújabb kreálmányom, ami egy kis tárca. Nem feltétlenül pénztárcának készült. Inkább útlevél vagy fényképezőgép tárolására szánom, mert leendő tulajdonosa a közeljövőben indul egy hosszabb Távol-keleti utazásra.

A szütyűke anyaga kívül belül 100% pamut (a Hobbyművészből és Fabtextiltől) vasalható, textiles közbéléssel megerősítve, és talán a 2,5 cm-es pamut csipke a ludas abban, hogy a végeredmény leginkább egy húsvéti tojásra hajaz...

Szólj hozzá!

Címkék: tárca kerettel

A bejegyzés trackback címe:

https://botanicroad.blog.hu/api/trackback/id/tr453345076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása