Még pedig Stahl Judit Hagymás-mustáros csirkéjét. Sajnos nálunk - egyéb okok miatt - istenkáromlásnak számít Judit nevét említeni, de ha nem árulom el a főztöm eredetét, nem üli meg senki gyomrát. Ugye: amiről nem tudunk, az nem fáj...
Amúgy elég gyakran lapozom a szakácskönyveit, amiből 4 is van. Ezért hálával tartozom a dm-nek, mert ez az egyetlen értelmes dolog, amire a pontokat be lehet váltani, persze csak a pelenka-adományozás után.
A recept megtalálható a Gyors szárnyas ételek című kötet 22. oldalán. Szeretem még innen a Falusias sült csirkecombot (15. old.), és a Pulykamell tejszínnel és póréhagymávalt (60. old.). És égek a vágytól, hogy kipróbáljam a Hortobágyi rétest (40. old.)!
Az enyém nem lett pont olyan, mint a könyvben lévő kép, de nagyon finom volt, az holtbiztos.
Utolsó kommentek