HTML

Botanic Road

Bár a cím másra utal, tűzhelytitkaimat készülök itt feltárni. Nem vagyok hivatásos szakács, csupán lelkes amatőr, aki a környezete megelégedésére alkot.

Gasztrobloggerek, akik hatással vannak rám

Utolsó kommentek

  • nem adok: Ág, azt üzenem a Zuradnak, hogy még vastagabb is lehetne a máz :), tőlem... Csodás volt, nyomtam h... (2011.01.24. 13:15) Mákos - citromos
  • Utolsó 20

Kipróbáltam

2011.11.23. 18:12 bot@nicro@d

Még pedig Stahl Judit Hagymás-mustáros csirkéjét. Sajnos nálunk - egyéb okok miatt - istenkáromlásnak számít Judit nevét említeni, de ha nem árulom el a főztöm eredetét, nem üli meg senki gyomrát. Ugye: amiről nem tudunk, az nem fáj...

Amúgy elég gyakran lapozom a szakácskönyveit, amiből 4 is van. Ezért hálával tartozom a dm-nek, mert ez az egyetlen értelmes dolog, amire a pontokat be lehet váltani, persze csak a pelenka-adományozás után.

A recept megtalálható a Gyors szárnyas ételek című kötet 22. oldalán. Szeretem még innen a Falusias sült csirkecombot (15. old.), és a Pulykamell tejszínnel és póréhagymávalt (60. old.). És égek a vágytól, hogy kipróbáljam a Hortobágyi rétest (40. old.)!

Az enyém nem lett pont olyan, mint a könyvben lévő kép, de nagyon finom volt, az holtbiztos.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hagymás mustáros csirke

A bejegyzés trackback címe:

https://botanicroad.blog.hu/api/trackback/id/tr713435093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása