HTML

Botanic Road

Bár a cím másra utal, tűzhelytitkaimat készülök itt feltárni. Nem vagyok hivatásos szakács, csupán lelkes amatőr, aki a környezete megelégedésére alkot.

Gasztrobloggerek, akik hatással vannak rám

Utolsó kommentek

  • nem adok: Ág, azt üzenem a Zuradnak, hogy még vastagabb is lehetne a máz :), tőlem... Csodás volt, nyomtam h... (2011.01.24. 13:15) Mákos - citromos
  • Utolsó 20

Kipróbáltam kenyérgéppel

2011.07.07. 22:17 bot@nicro@d

A kedvenc lekváros bukta receptemről van szó, amit eddig mindig kézzel dagasztottam. Egészen idáig!

Ma kipróbáltam, működik-e akkor is, ha nagysasszony módjára géppel dagasztatom, kelesztem. Az eredmény itt a képen magáért beszél:

Szólj hozzá!

Címkék: bukta kelttészta

A bejegyzés trackback címe:

https://botanicroad.blog.hu/api/trackback/id/tr493254047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása