HTML

Botanic Road

Bár a cím másra utal, tűzhelytitkaimat készülök itt feltárni. Nem vagyok hivatásos szakács, csupán lelkes amatőr, aki a környezete megelégedésére alkot.

Gasztrobloggerek, akik hatással vannak rám

Utolsó kommentek

  • nem adok: Ág, azt üzenem a Zuradnak, hogy még vastagabb is lehetne a máz :), tőlem... Csodás volt, nyomtam h... (2011.01.24. 13:15) Mákos - citromos
  • Utolsó 20

Megszülettek az ikrek!

2011.09.28. 19:52 bot@nicro@d

Egy hónapja fogant meg a gondolatuk (anyagkombinációk, szárny, szivecskék stb.), és múlt szerda estére végre mindketten testet öltöttek. És pont olyanok, amilyennek megálmodtam őket!

Elsőként Nyulam Angyal jött a világra, őt követte Kockásfülű Eperke. Anyukájukkal együtt jó egészségnek örvendenek :D

Néhány kulisszatitok a keletkezésükkel kapcsolatban:

Tilda szabásminta alapján, varrásráhagyás nélkül szabtam ki őket ragasztós (textil)közbéléssel megerősített 100% pamutvászonból. Mind a négyféle anyag a kedvenc turkálómból származik, és mielőtt nyúllá lényegültek volna át abroszok és függönyök voltak. Egy kis bontás, kiadós mosás, és alapos vasalás után már nem is emlékeztek előző életükre.

Kisfiam, Bobek, nagyon szereti húzni-vonni őket, és ők állják a sarat...

Szólj hozzá!

Címkék: nyulaim

A bejegyzés trackback címe:

https://botanicroad.blog.hu/api/trackback/id/tr273253758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása